DE LACHENDE RUITER

DE LACHENDE RUITER De lekkerste spareribs!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 952 beoordelingen
25 okt 2020 om 19:54 na ruim 1.5uur wachten was ons eten er. eten was lekker maar had iets warmer kunnen zijn.
24 okt 2020 om 21:57 De eerste bestelling was half koud half warm even gebeld en snel opgelost! Ondanks het lange wachten! Moet wel zeggen dat de smaak anders was wij hadden pittige maar het was meer zoet! Wij hebben goed gegeten! Bedankt!
23 okt 2020 om 20:22 Top. Heerlijk.
22 okt 2020 om 12:07 Heerlijk gegeten, mooi op tijd!
21 okt 2020 om 21:49 De spareribs waren totaal niet hot. En er zat veel te weinig vlees aan. Het stokbrood was ook niet meer lekker. Veel te droog. Nee wij gaan hier niet meer bestellen
20 okt 2020 om 20:12 Eten was lekker, saté en spareribs pittig en zoet/zuur
18 okt 2020 om 20:11 Spareribs waren weer top en had ze besteld om 1745 en stipt 1745 stonden ze voor de deur!!!
11 okt 2020 om 22:15 Spareribs waren mals maar als je pittig besteld dan graag ook pittig leveren.
11 okt 2020 om 20:44 Wil eigenlijk geen beoordeling geven. Beoordeel zelf maar, na een uur worden koude slappe frietjes en extra hot ribs bezorgd die niet pittiger zijn dan een glas melk
11 okt 2020 om 20:43 De spareribs waren hartstikke lekker!
10 okt 2020 om 23:03 Eten was lekker, maar anderhalf uur te vroeg bezorgt! Dus tegen de tijd dat we konden eten was het koud... T erwijl op mijn bestelling echt de goede tijd stond aangegeven.
6 okt 2020 om 20:31 als het druk is veroorzaakt dit wat problemen maar verhelpen dit heel graag. de spareribs waren lekker en de knoflook saus heerlijk